fbpx

Ginseng u prahu 125g

Ginseng u prahu 125g

37.20 KM

  • Ginseng je dobar za zdravlje jer produžava životni vijek, smanjuje umor i stres, poboljšava seksualnu izdržljivost
  • Ekstrakt iz Ginsenga bobica je učinkovit protiv pretilosti i koristan u kontroli tjelesne težine

Upotreba:
Preporučen dnevni unos je 1–2 grama Ginsenga u prahu. Prah možete pomiješati s jogurtom, sokom ili bilo kojim drugim pićem po vašem izboru.

 

Sastojci:
Ekološki sirovi korejski Panax Ginseng u prahu
Zdravstveni učinci:

Premda postoji uvjerenje, da je snažan prirodni afrodizijak i tonik, u nastavku su navedeni neki od najboljih zdravstvenih učinaka:

Pomaže kod šećerne bolesti tipa 2

Studije o američkom Ginsengu su pokazale, da konzumiranje ove super namirnice može poboljšati kontrolu šećera u krvi sa snižavanjem šećera natašte i poslije obroka.

 

Za kontrolu tjelesne težine
Ekstrakt iz Ginsenga bobica je navodno učinkovit protiv pretilosti i koristan u kontroli tjelesne težine. Čaj iz Ginsenga smanjuje apetit.

Stimulans za fizičko/mentalno zdravlje
Ginseng bi trebao biti dobar tonik, koristan za vlastitu izdržljivost i povećanje razine energije. Sportašima pomaže da kisik upotrebljavaju učinkovitije, prema uvjerenjima regulira metabolizam, što može povećati razinu energije. Konzumiranje Ginsenga može pomoći sportašima da smane vrijeme oporavka i stres. Osim toga, Ginseng čaj može djelovati kao stimulans za moždane stanice te pomoći poboljšati koncentraciju i sposobnost razmišljanja.

Seksualna izdržljivost kod muškaraca
Konzumiranje Ginseng čaja može pomoći muškarcima da smanje simptome povezane s seksualnošću, npr. erektivnu disfunkciju. Korejski crveni Ginseg već se dugo upotrebljava za stimuliranje seksualne funkcije muškaraca. Međutim, prije konzumacije se posavjetujte sa svojim liječnikom; Ginseng može utjecati na djelovanje ostalih lijekova ili uzrokovati alergijske reakcije.

Menstrualne tegobe
Mladim ženama, koje pate od menstrualnih grčeva i bolova, preporuča se konzumiranje čaja od američkog Ginsenga. Smanjuje bolove u želucu, povezane s menstruacijom.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Ginseng u prahu 125g”